lördag 24 juli 2010


Var ute en sväng med kidsen och spana tjuvfiskare vid Skräddaren för en stund sen. 2 stycken stod på varsin plats och metade. Inga avancerade grejer eller metoder. Men tjuvfiske är tjuvfiske och det blev till att be dem avlägsna sig. Båda paren gjorde detta utan något bråk. Jävla synd bara att höra att det går ett rykte om att det är fritt fiske i vattnet. Så blir det när man stänger ute dem seriösa. Då passar idioterna på. Usch. Hoppas det blir ordning på detta snart!!!

3 kommentarer:

  1. Verkligen tråkigt! Jag var över där med för några dagar sen och plöjde i gräset med hojen på motsatta sidan.
    Inga fiskare men spår efter aktiviteter,chipspåsar,en gammal sovsäck kvarlämnad,kartongskivor vid ena bryggan.Fan undrar vad folk sysslar med och släpar dit för skit.
    Jag hoppas åter vattnet öppnar och att någon bättre lösning kommer att finnas och att även typ årskort skulle kunna lösas till rimligare peng.
    Skulle mycket väl kunna tänka mig ta ett städpass runt dammen i utbyte av några fiskepass.
    Där behövs seriösa fiskare och jag hoppas fler inser det.

    SvaraRadera
  2. Dom kunde ju ha skyltat lite bättre vid dammen i så fall, syns ju inget någonstanns att det skulle vara fiske förbjudet. Men håller med, lite tråkigt att folk fiskar där de inte borde.

    Vad jag hört skall dammen hyras ut igen och det skall åter bli put & take vatten med regnbåge och röding. Ingen aning vad de skall göra med karpen dock, förhoppningsvis blir det även möjligt att fiska efter den.

    SvaraRadera
  3. Big Daddy - Den ska inte hyras ut. Bara mineraler ska själva ha fiske för sina kunder i den.

    SvaraRadera