onsdag 9 juni 2010

Färdig mäskat

Då åkte dem sista kg boilies i vattnet idag. Nu håller man bara tummarna för att vinden håller i sig och lägger sig rätt till lördagen. Men Pohlman brukar ha rätt för sig ju ;-) Ska bli riktigt skönt med frisk luft. Var ett tag sen nu. Och jag kommer fiska helt själv. Så tjuvfiskarna kan åka hem igen.

4 kommentarer:

  1. Nice! Håller tummarna för dig att det blir skitfiske.Man säger väl så? Nåt påhittat ordspråk.
    Väntar med spänning på fiskerapport.

    Själv har jag rört i baljan,ja en spann blev tydligen för lite så nu är det baljor som gäller vid mäskblandning.
    Lite halvtaskigt väder men lutar åt att jag kör ut och gör en första mäskning i dammen nära hemmet.

    SvaraRadera
  2. Håller med om att en spann är för liten. Själv har man en tunna :-) Det bästa med förmäskning med partiklar är att dem sliter upp all bottenvegetation nästan och lämnar fina rena fläckar att fiska på. Passa dig bara för att mäska med för mycket partiklar innan själva fisket. Blir mycket bök och stök. Sen håller dem sig upptagna med dem istället för dina krokbeten. Men som sagt, om man ska fiska en botten som är full med vegetation så är det partiklar som gäller innan. Som en rivningsfirma har varit framme ;-) Lycka till med din kampanj och hoppas det ger utdelning. Du får gärna säga lycka till, till mig med. Tror inte att man bommar bara för det. Ligger en massa andra saker bakom då :-) Ha det gott.

    SvaraRadera
  3. Jag tror du kommer att ha både tur med vädret och fisket,sen har du lite större chans med me 3 spön,en annan har bara 2 spö än att locka dessa skönheter på kroken med.

    SvaraRadera
  4. Så länge man hittar fisken så räcker det med ett spö. Men det är klart man har fler valmöjligheter att fiska av. Fler platser. Men jag brukar nästan alltid fiska 2 spö ihop och ett lite vid sidan. Ha det gott Peter och hoppas vi kan fiska i Lomma tillsammans en dag/natt snart :-)

    SvaraRadera