lördag 29 januari 2011

En till?

Lillkillen vill följa med och meta i år och då Bara är stängt så blir det nog Rögle. Litet vatten och öppet så man ser honom hela tiden om han skulle få för sig att inte sitta still :-) Sen kan det ju vara kul att se om man kan lura upp någon Rögle karp oxå. Nils som "jobbar" där fick en 10:a förra året med sin son där.
Efter lite tipps om vad som funkar rent betesmässigt så blir det till att ringa Calle på Fiskekompaniet och lägga en förorder där med. Lite andra riggar som ska testas och andra beten. Måste laborera för att se vad som ger resultat ju.
Hoppas bara nu den förbannade isen kan släppa snart. Börjar bli lite orolig över dem små liven i våra vatten snart. Måste ha syre ju...

4 kommentarer:

  1. Ser ju klart lovande ut på väderrutorna här till höger, +5 på fredag =D

    SvaraRadera
  2. Precis. Men jag antar att det krävs minst 2 veckor med +5 grader innan isarna släpper. Åker på semester på måndag 7:e och kommer hem den 21:e. Kan hoppas man kommer hem till ett isfritt Östra då ju ;-)

    SvaraRadera
  3. Fan alltså, några dagar plus till så skall det nog vara öppet vatten, var ju uppe på 7 grader och vände idag, finns hopp! :)

    SvaraRadera
  4. 8 grader och ösregn 1 på natten, MÅSTE äta is duktigt =D

    SvaraRadera