tisdag 25 maj 2010

Snart nog

Fick goda nyheter idag. Fick lov att sitta en sista gång den 12 Juni. Sen är det oklart hur det ser ut. Ägaren kommer bli påmind snart igen om hur det antagligen kommer se ut för deras del om inga seriösa får lov att vistas vid vattnet mer. Tjuvfiskarna kommer härja fritt och ta vad dem får upp och slå ihjäl dem. Konstigt att somliga har så jävla svårt att förstå regler. Att all fisk ska återutsättas betyder ju att ALL FISK SKA ÅTERUTSÄTTAS!!! Detta gäller i alla vatten. Men ändå sitter asen där och förstör. Skulle varit väktare och elstängsel runt alla våra karpvatten. Eller tillåtet att få skjuta dem på stället!!! Asen alltså. Hårda ord men jag hatar folk som fattar trögt och bara förstör för andra. Men nu blickar man framemot att dem sista 2 kalas helgerna ska ta slut så man sitter där igen :-)

1 kommentar:

  1. Tråkigt det hela och personligen tror jag inte det kommer att funka,lite inerst inne hoppas jag på att det inte funkar och de kommer att se vikt i hur pass bra och viktigt det är med seriösa fiskare som håller koll på vattnet och att dessa också får tillträde till vattnet.
    De oseriösa fiskarna kommer fortsätta härja,de har heller inget att ta av om man säger så,där av bryr de sig inte.
    Många av dem uttrycker sig även aggresivt om något skulle vara emot deras vilja.
    Tur nog tror jag inte de skördar mängder med sina fiskemetoder.
    Vi håller tummarna somsagt att de ser vikt i oss seriösa fiskare och att vi även kan samsas i framtiden trots deras eventuella planer för vattnet.

    SvaraRadera