tisdag 24 augusti 2010

Sugen


Nästa stora inköp blir säkerligen denna skönhet. Även om man inte metar så ofta så kommer det en tid då man kommer kunna göra detta lite oftare. Har funderat länge på detta nu och fattat mitt beslut. Kommer köpa en när pengar finnes. Tänk så underbart att kunna få ut alla sina grejer på en vända :-) Säkerligen kommer man framstå som än mer galen där hemma och av andra icke karpfrälsta. Men, men, än är det inte för sent för dem att lära sig heller ;-)

4 kommentarer:

  1. Hah, önskade att jag hade en sådan när jag gick andra vändan från bilen I morse. Det där med att vara knäpp är redan försent, visserligen lär en kärra bekräfta detta ganska rejält. ;)

    SvaraRadera
  2. Japp sådan har jag med funderat på några gånger,det räcker med släpandet av utrustningen några steg för att inse vad är det egentligen man sysslar med.
    Dock ska även en sådan kärra vara ihopvikbar på alla möjliga sätt för att ta så lite plats så möjligt.
    Har man inte en kombi så gäller det med att få stuvat in allt på bästa möjliga sätt.

    SvaraRadera
  3. Knäpp anser dem flesta icke karpfrälsta i min omgivning redan att jag är ;-) Så det blir ingen större skillnad. Men att få ner grejerna till sitt swim utan att vara helt slut måste vara guld värt. Sen blir denna otroligt liten när man plockat isär den. Carp-porter är dem mest populära och mest använda kärrorna som finns på marknaden.

    SvaraRadera
  4. Kikat lite mer på Porterlite 2 som den tycks heta,hitta nån bild när den är ihopvikt.
    Tycks inte ta mycket plats och vikten är kring 9 kg.
    Har du hittat nåt bra ställe där den säljs till bra pris?
    Se hur fisket utvecklar sig och möjligheter till vatten i nära omgivning.
    Det räcker till med den utrustning man har idag för att pusta.

    SvaraRadera